Constructii Hale Industriale, Locuinte, Garaje Mobile | Parkdok

Tipuri constructii prefabricate

ContactHome / Tipuri constructii prefabricate /

Box type lemn

Am dezvoltat un sistem unic de imbinare a elementelor paralelipipedice din lemn masiv de stejar, cer, salcam, etc (esenta tare in principiu), exclusiv cu prinderi mecanice, fara a folosi adezivi. Aceste structuri sunt realizate in cadre si NU AU NEVOIE DE CONTRAVANTURI, exact ca si arhicunoscutele structuri din cadre de beton, acest fapt conferind multiple avantaje in ceea ce priveste amplasarea tamplariei. Acoperisele pot fi de tip sarpanta, dar recomandam calduros acoperisele tip terasa cu deck metalic, termoizolat cu XPS sau vata minerala, hidroizolat cu membrana EPDM vulcanizata la dimensiuni exacte ale terasei (durata de viata peste 35 de ani), peste care se poate monta de la gazon natural , iarba artificiala pentru terenuri de sport, pana la decking sau dale. In acest fel, practic suprafata terenului pe care se construieste cladirea este castigata pe terasa, un fapt deosebit de util in cazul terenurile scumpe. In plus, un acoperis verde participa activ la imbunatatirea aerului pe care il respirati.

Lemnul este hidrofobizat in profunzime, pe viata, se poate observa efectul in pozele de detaliu.

Avantajul major al acestor structuri este ca elementele constituente sunt usoare, deci se pot cara si monta practic oriunde, fara a fi nevoie de utilaje.

Va prezentam structura unei locuinte, montata in Brasov, pe un deal cu panta medie de 30 grade, fara acces auto pe platforma unde a fost montata.
galerie foto Box type lemn galerie foto Box type lemn galerie foto Box type lemn galerie foto Box type lemn galerie foto Box type lemn
galerie foto Box type lemn        


Click pe imagine pentru zoom

Copyright © Parkdok S.R.L. Toate drepturile rezervate.