Constructii Hale Industriale, Locuinte, Garaje Mobile | Parkdok

ghidul beneficiarului

ContactHome / ghidul beneficiarului /

PROIECTARE

Proiectarea este cea mai importanta faza a realizarii unei constructii. Prin proiectare ar trebui stabilite toate detaliile necesare construirii de calitate, fapt care, in general, nu se intampla. Firma noastra incearca sa aduca proiectarea la un nou nivel calitativ, prin proiectare TRIDIMENSIONALA, folosind personal cu experienta, de inalta calificare, programe soft specializate si statii grafice puternice, pentru a evita, pe cat se poate, problemele care pot aparea la montaj, datorita coliziunilor pieselor componente.

Orice ora in plus petrecuta pe santier inseamna costuri neprevazute si intarzierea terminarii constructiei. Prin acest tip de proiectare realizam, practic, o macheta virtuala a cladirii , cu toate detaliile in acelasi model (pe aceeasi "plansa virtuala"), ceea ce ne permite sa lucram cu piese prefabricate cu tolerante mici (de ordinul milimetrilor) asamblate prin imbulonare, o metoda mult mai precisa si mai sigura decat sudura.

De asemenea, acest tip de proiectare asigura cunoasterea precisa a volumetriei (greutati, suprafete etc.), a pieselor componente prefabricate, deci avem controlul costului in proportie de 100%, ceea ce va scuteste pe D-vs., beneficiar, de "surpize neplacute", cum sunt devizele care depasesc estimarile initiale. Din acest motiv, va garantam pret fix, dupa semnarea contractului.galerie foto PROIECTARE galerie foto PROIECTARE      


Click pe imagine pentru zoom

Copyright © Parkdok S.R.L. Toate drepturile rezervate.